Spare Rib Express Oisterwijk

scoort een

7.6

  • 8
    Bezorging kwam 1/2 uur later als gewenste tijd.
    2024-02-18 10:29:59 Spare Rib Express Oisterwijk
  • 6
    Het was de eerste keer, maar bezorging duurde wat lang, maar is wel te begrijpen ivm afstand en bereiding, vlees was super goed gaar. Zeker voor herhaling vatbaar, ondanks de 6, die het systeem weergeeft zou ik het zelf meer een 7 geven
    2024-02-12 21:34:47 Spare Rib Express Oisterwijk
    Beste, Wat vervelend dat de bestelling bij u niet helemaal naar wens is verlopen. Om u tegemoet te komen, krijgt 15% korting bij uw volgende bestelling. Bij uw volgende bestelling kunt u als actiecode “excuses015” gebruiken, de korting wordt dan automatisch toegevoegd. Deze code enkel te gebruiken op www.spareribexpress.nl of onze Spare Rib Express-app. Excuses voor het ongemak. Team Spare Rib Express Oisterwijk
  • 2
    We hebben bijna een uur en 3 kwartier moeten wachten op ons eten en bij het afrekenen bleken we ook nog eens ruim 10 euro te weinig terug te hebben gekregen. De prijs van het eten is sowieso al duur en dan ook nog 10 euro te weinig terug geven. Voor ons niet voor herhaling vatbaar
    2024-02-04 13:51:30 Spare Rib Express Oisterwijk
    Beste, Wat vervelend dat de bestelling bij u niet naar wens is verlopen. Wij streven altijd naar het leveren van topkwaliteit en snelle bezorgtijden, helaas is dit bij u niet goed gegaan. We willen hiervoor onze oprechte excuses aanbieden. Om u op een gepaste manier te compenseren willen wij u het volgende aanbieden: het 2e menu gratis bij uw eerstvolgende bestelling. Bij uw volgende bestelling kunt u als actiecode “onzefout013” gebruiken, de korting wordt dan automatisch verrekend. Deze code is te gebruiken op www.spareribexpress.nl of onze Spare Rib Express-app. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Spare Rib Express Oisterwijk
  • 10
    Gewoon Top!
    2024-01-26 20:17:15 Spare Rib Express Oisterwijk
    Beste, Bedankt voor uw positieve review! Onze waardering is groot! Met vriendelijke groet, Team Spare Rib Express Oisterwijk
  • 4
    Smaak is heerlijk, maar doordat het pas na anderhalf uur werd geleverd, was het lauw en niet meer zo lekker.
    2024-01-20 22:29:16 Spare Rib Express Oisterwijk
    Beste, Wat vervelend dat de bestelling bij u niet helemaal naar wens is verlopen. Om u tegemoet te komen, krijgt 15% korting bij uw volgende bestelling. Bij uw volgende bestelling kunt u als actiecode “excuses015” gebruiken, de korting wordt dan automatisch toegevoegd. Deze code enkel te gebruiken op www.spareribexpress.nl of onze Spare Rib Express-app. Excuses voor het ongemak. Team Spare Rib Express Oisterwijk
  • 8
    Beetje prijzig
    2024-01-20 21:14:57 Spare Rib Express Oisterwijk
    Beste, Bedankt voor uw positieve review! Onze waardering is groot! Met vriendelijke groet, Team Spare Rib Express Oisterwijk
  • 9
    Temperatuur goed houden
    2024-01-20 21:00:29 Spare Rib Express Oisterwijk
    Beste, Bedankt voor uw positieve review! Onze waardering is groot! Met vriendelijke groet, Team Spare Rib Express Oisterwijk
  • 10
    Miijn man en ik werden door onze oudste zoon getrakteerd op een etentje van Spare Ribs Express. De produkten waren goed verpakt en warm. Wij hebben heerlijk en genoeg gegeten. Dank je wel Gijsbert.
    2024-01-17 09:54:03 Spare Rib Express Oisterwijk
    Beste, Bedankt voor uw positieve review! Onze waardering is groot! Met vriendelijke groet, Team Spare Rib Express Oisterwijk
  • 9
    Jammer dat de hamburger lauw was deze is veel lekkerder als deze lekker warm is. Dit maakte het geheel ver onder het peil dat ik gewend ben.
    2024-01-13 01:34:55 Spare Rib Express Oisterwijk
    Beste, Wat vervelend dat de bestelling bij u niet helemaal naar wens is verlopen. Om u tegemoet te komen, krijgt 15% korting bij uw volgende bestelling. Bij uw volgende bestelling kunt u als actiecode “excuses015” gebruiken, de korting wordt dan automatisch toegevoegd. Deze code enkel te gebruiken op www.spareribexpress.nl of onze Spare Rib Express-app. Excuses voor het ongemak. Team Spare Rib Express Oisterwijk
  • 8
    We werden netjes gebeld dat het een kwartiertje later zou worden. Zal mss te maken hebben gehad met een wegafsluiting in Middelbeers......
    2024-01-06 21:57:51 Spare Rib Express Oisterwijk
    Beste, Bedankt voor uw positieve review! Onze waardering is groot! Met vriendelijke groet, Team Spare Rib Express Oisterwijk
Eerste | < Vorige | Volgende > | Laatste
Sluit

Winkelmand

Subtotaal

0,00

Bezorgkosten

Gratis

Totaal

0,00

Vul jouw postcode of plaatsnaam in