Over ons

Over ons

De geschiedenis van Spare Rib Express!

Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Door de brede visie op marketing, productontwikkeling, logistiek en verpakkingen, bleek al snel dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule. Als premium maaltijdbezorger bieden wij de consument verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs - kwaliteitsverhouding.

Onze ambachtelijke producten

Natuurlijk is Spare Rib Express vooral bekend om de heerlijke spare ribs: het beste deel van de varkensrib, verrukkelijk gemarineerd en perfect verpakt bij de klant bezorgd. Maar Spare Rib Express is meer: we hebben ook Angus beef, Chicken en Vega burgers, heerlijke kipgerechten, speciale kindermenu's en een smakelijk dessertassortiment. Wij zijn een bezorgrestaurant, gespecialiseerd in het leveren van dagverse en ambachtelijk bereide maaltijden.

Waarom zijn wij nog steeds marktleider?

Spare ribs zijn populair, echter moeilijk vers thuis te bereiden. Door ons specialisme en onze unieke receptuur kunnen wij lokaal, vanuit meer dan 75 bezorgrestaurants, overheerlijke dagverse spare ribs bereiden. Daarnaast zijn er in heel Europa geen concurrenten die een dergelijk specialistisch concept hebben weten te evenaren. Hierdoor zijn wij een uniek concept zijn in de Europese horecabranche.

  • Al meer dan 25 jaar ambachtelijk bereide maaltijden
  • Dagelijks vers klaargemaakt, geen fastfood producten
  • Wij hebben meer dan 70 locaties door heel het land
Sluit

Winkelmand

Subtotaal

0,00

Bezorgkosten

Gratis

Totaal

0,00

Vul jouw postcode of plaatsnaam in